Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

9 °C

Σήμερα, 20. Ιανουαρίου 2022

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού σε δύο νοσοκομεία από την "Ανοιχτή Αγκαλιά"Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω κρίσης, παρέδωσαν οπτικοακουστικό υλικό στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Κ.Ψ.Υ. του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Σωτηρία» προκειμένου να διευκολύνουν την ευαίσθητη και σημαντική δουλειά των ειδικών του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος.

Παράλληλα παρέδωσαν Βρογχοσκόπιο στη Γ' Παιδιατρική - Πνευμονολογική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προς αντικατάσταση του παλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω κλινική του «Ιπποκράτειου» λειτουργεί το μοναδικό Βρογχοσκοπικό Κέντρο της Βορείου Ελλάδας και οι βρογχοσκοπήσεις γίνονται για πολλούς διερευνητικούς λόγους (χρόνιες πνευμονοπάθειες- ανωμαλίες αναπνευστικού- παιδιά με κυστική ίνωση κ.λ.π.). 

Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» προσπαθούν να ανταποκριθούν πάντα στο μέτρο του δυνατού στα αιτήματα που λαμβάνουν από σχολεία, παιδιατρικά νοσοκομεία και μεμονωμένα άτομα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων για καλύτερες συνθήκες νοσηλείας.