Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δώρα Ζέμπερη: «Ξέρω τον δολοφόνο»! Το μυστηριώδες τηλεφώνημα στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας



Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα είναι πιθανό να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη.

Το τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής (03.11.2017) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Το άτομο που κάλεσε στην εκπομπή υποστήριζε ότι γνώριζε τον δολοφόνο και μάλιστα έδωσε μία πληροφορία για αυτόν.

Όπως αποδείχτηκε στην πορεία, το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν μια μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή. Σύμφωνα με αυτήν, το απόγευμα της μοιραίας μέρας,  πριν γίνει γνωστή η δολοφονία, άγνωστος επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του.

Δώρα Ζέμπερη: Ληστεία με σεξουαλικά κίνητρα

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με μια ειδεχθή περίπτωση ληστείας μετά φόνου και μάλιστα με πιθανή πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας. Δώρα Ζέμπερη

Δηλαδή, ο κακοποιός επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα της άτυχης εφοριακού και παράλληλα να ασελγήσει σε βάρος της. Η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φαίνεται να αντέδρασε και μάλιστα να χτύπησε τον αδίστακτο δολοφόνο. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να εξαγριωθεί, να την καταδιώξει και τελικά να ξεσπάσει επάνω της την μανία του με 14 μαχαιριές. δολοφονία Β' Νεκροταφείο

Το άτομο φθάνει στην οδό Ηρακλείου, παράδρομο της Λεωφόρου. Κατευθύνεται πεζό προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, χωρίς όμως να εισέρχεται, καθώς από εκεί και έπειτα τα ίχνη του χάνονται από τις κάμερες.

Έτσι έγινε η άγρια δολοφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα. Τότε δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη. Δώρα Ζέμπερη

Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει…

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για τη Δώρα Ζέμπερη.

Όπως διαπίστωσε, η 32χρονη εφοριακός φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

Πηγή κειμένου: 

 anikolouli.gr