Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 -

Δίωξη και αυτόφωρο για το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που απειλούσε να κάψει τον ΣΚΑΪΠοινική δίωξη και παραπομπή στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, επιφύλαξαν οι εισαγγελικές αρχές στο 39χρονο ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, που μέσω Facebook, απειλούσε τα ξημερώματα της Παρασκευής να κάψει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Ο 39χρονος συνελήφθη χθες Παρασκευή στα Εξάρχεια και σήμερα οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε διάπραξη αδικήματος. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα είχε γράψει τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Facebook: «Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».
Η ανάρτηση δε αυτή του 39χρονου είχε προκαλέσει την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.