Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Δήλωση ΒΟΜΒΑ Πάγκαλου: "Τσακίστε τους... βία και γκλοπ στους αγρότες"



«Δηλητήριο» έσταξε για την αγαπημένη του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα και τους αγρότες ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα fm 99,5”, ο κ.Πάγκαλος επιτέθηκε στον αγροτικό κόσμο με αφορμή τις κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι «ποτέ δεν πρέπει να κλείνουν οι δρόμοι από κανέναν, ακόμα και μέσα στην πόλη. Το Κράτος έχει ως έργο του και υποχρέωση του να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους. Οι δρόμοι ανήκουν σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός εξέφρασε την χαρά του για την πρόθεση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει στα τρακτέρ να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας.

«Τα τρακτέρ δεν μπορούν να μπουν στην Αθήνα, αντιπροσωπεύουν πολύ μικρό αριθμό αγροτών, είναι 5 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, μπορεί να είναι 10, 15 χιλιάδες. Στην Ελλάδα υπάρχουν 140 χιλιάδες τρακτέρ» πρόσθεσε.

Ο κ.Πάγκαλος τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί μητρώο αγροτών, εξαπολύοντας επιθέσεις σε προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που δεν το έκαναν, γιατί φοβόντουσαν αυτούς (σσ τους αγρότες) που θα αποκλειόντουσαν. Μάλιστα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τάχθηκε υπέρ της χρήσης βίας –όταν χρειάζεται- για την εφαρμογή του νόμου.