Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

βία



Χρυσοχοΐδης: Μέσα σε δύο μήνες είχαμε 700 συλλήψεις νέων για παραβατικότητα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στο πενταψήφιο νούμερο που θα τεθεί σε λειτουργία για την παραβατικότητα ανηλίκων και τόνισε την ανάγκη να αλλάξει ριζικά η Αστυνομία, προαναγγέλλοντας αξιολόγηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας καταγγέλθηκαν 108 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.



Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων σε πάρκο στο Κερατσίνι – Έσπασαν τη μύτη 18χρονου

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με την Αστυνομία να περνάει χειροπέδες σε 7 άτομα -5 ανήλικοι και 2 ενήλικοι- μετά από ξύλο στο πάρκο «Πρεσσώφ» του Κερατσινίου. Το περιστατικό συνέβη περί τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν τρεις ανήλικοι αρχικά λογομάχησαν με δύο 18χρονους και στη συνέχεια πλακώθηκαν στο ξύλο.



Συναγερμός στο Αίγιο – 17χρονος αναζητείται για τον ξυλοδαρμό 15χρονου έξω από σχολείο

Ανθρωποκυνηγητό, ώστε να βρουν τον 17χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έναν 15χρονο έξω από το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Αιγίου, έχουν εξαπολύσει οι Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος επιτέθηκε στον 15χρονο, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και ρίχνοντας τον στο οδόστρωμα.



Πιερρακάκης: «Αν ο γονιός δεν υπογράψει το νέο κανονισμό το παιδί δεν θα πηγαίνει σχολείο»

Το ότι αυτή η κυβέρνηση αποφασίζει και διατάζει χωρίς να αφήνει κανένα ή σχεδόν ελάχιστα περιθώρια διαφωνιών ή καποιου διαλόγου με τους πολίτες που υποτίθεται είναι υποχρωμένη να αφουγκράζεται, είναι πλέον κάτι δυστυχώς συνηθισμένο.



Το σποτ της κυβερνητικής καμπάνιας κατά του σχολικού εκφοβισμού

Από τη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, παρουσίασε την εθνική εκστρατεία για την αντιμετώπιση της  βίας μέσα στα σχοελία αλλά και του εκφοβισμού.



Γαλλία: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε κοντά σε σχολείο

Ένας 15χρονος στη Γαλλία, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από «υπερβολικά βίαιη» επίθεση που δέχθηκε χθες, Πέμπτη, κοντά στο γυμνάσιο που φοιτά στην περιοχή του Παρισιού.