Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

Δικάζονται οι νεαροί που ξυλοκόπησαν τουρίστα επειδή έβρισε την… ΚρήτηΕνώπιον του Αυτόφωρου Δικαστηρίου αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι έξι νεαροί άνδρες που φέρονται ότι ξυλοκόπησαν ένα τουρίστα στον Άγιο Νικόλαο επειδή εκείνος έβρισε την… Κρήτη!

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το επεισόδιο που οδήγησε στον τραυματισμό του 50χρονου άνδρα από τη Σκωτία και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος βρισκόταν σε ταβέρνα της πόλης μαζί με έναν φίλο του που επίσης έκανε διακοπές στην περιοχή, και συζητούσαν για διάφορα θέματα. Μεταξύ αυτών και για την Κρήτη με τον τουρίστα να μιλάει αρνητικά για το νησί. Ένας νεαρός Κρητικός που ήταν εκεί του επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια έφυγε.

Ο νεαρός φώναξε πέντε φίλους του, ανάμεσα στους οποίους και μία κοπέλα, και ακολούθησαν τον τουρίστα. Την στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι αρχές εντόπισαν γρήγορα τους έξι εμπλεκόμενους, καθώς ο 50χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον τους και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις.