Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Δεν στόχευσε τη μητέρα μας», λέει ο αδελφός του 22χρονου στην Κεφαλονιά!



Ο 22χρονος φέρεται να διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Κεφαλονιάς και γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα να επέστρεψε στο σπίτι ανοίγοντας πυρ με μία κυνηγετική καραμπίνα 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ληξούρι.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένας 22χρονος άνοιξε πυρ στο διάδρομο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τους γονείς του τραυματίζοντας σοβαρά στο πρόσωπο την 56χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με νεοτέρες πληροφορίες ο 22χρονος φέρεται να διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της Κεφαλονιάς και γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα να επέστρεψε στο σπίτι ανοίγοντας πυρ με μία κυνηγετική καραμπίνα στον κοινόχρηστο χώρο του οικήματος. 

Τα πυρά ωστόσο βρήκαν στο κεφάλι την άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Η κατάσταση της όμως κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και διακομίσθηκε με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για προσωπικές διάφορες που είχε ο 22χρονος με την 56χρονη γυναίκα οι οποίες φέρονται να όπλισαν το χέρι του νεαρού αγοριού. Ωστόσο μια διαφορετική εκδοχή για το τραγικό περιστατικό δίνει ο αδελφός του δράστη ο οποίος υποστηρίζει ότι η μητέρα του τραυματίστηκε από λάθος και πως ο αδελφός του δεν την στόχευσε.

«Δεν στόχευσε άνθρωπο. Ήταν εκτός σπιτιού σε ένα διάδρομο και έριξε τρεις φορές προς μία κατεύθυνση. Ξύπνησαν οι γονείς μου για να δουν τι έγινε. Ο πατέρας μου τράβηξε το όπλο από τα χέρια του αδελφού μου και εκπυρσοκρότησε», λέει o αδελφός του 22χρονου σύμφωνα πάντα με όσα έχει καταφέρει να μάθει μέχρι αυτή την ώρα τόσο από τον δράστη όσο και από τον πατέρα του.

Να σημειωθεί ότι ο αδελφός του δεν βρισκόταν στην Κεφαλονιά, αλλά στην Αθήνα και δεν ήταν παρών στο περιστατικό.

Ωστόσο ερωτηματικά δημιουργεί μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο νεαρός άντρας άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ τα ξημερώματα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερο παιδί, αρκετά ευαίσθητο το οποίο κατά καιρούς αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

Εντύπωση προκαλεί ακόμη ότι αφού πυροβόλησε τη μητέρα του, ο 22χρονος εισέβαλε σε διπλανό διαμέρισμα το οποίο νοικιάζει ένας 21χρονος φοιτητής και πυροβόλησε ξανά στον αέρα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι βρέθηκε στα χέρια των Αρχών όπου αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς για τις πράξεις του.