Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δεν είναι μόνο οι «53» στα κάγκελα με τον Μουζάλα



Έντονο φαίνεται ότι είναι το παρασκήνιο με τον Γιάννη Μουζάλα και όσους βρίσκονται απέναντί του, ασκώντας αυστηρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί για το θέμα του προσφυγικού.

Ωστόσο, δεν φαίνεται οι αντιδράσεις να περιορίζονται μόνο στην ομάδα των «53», οι οποίοι «στρίμωξαν» για τα καλά τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όπως σημειώνει σήμερα στη στήλη του «Φύλλο και Φτερό» ο Γιώργος Κατσίγιαννης στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», καλό θα είναι να μην επικεντρώνεται η προσοχή μόνο στην ομάδα των «53+» που υποτίθεται έχει βρεθεί στην κάγκελα τις τελευταίες ημέρες, αλλά να φωτιστεί και το υπόλοιπο κομμάτι του κόμματος, που επίσης θεωρεί ότι ο Γ. Μουζάλας τα έχει κάνει μαντάρα.

Διότι κριτική στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν έκαναν μόνο οι «53+». Αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης και ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, αλλά και κάποια μέλη όπως ο Ν. Σκορίνης, που προέρχονται από την τάση της Ενωτικής Κίνησης, δηλαδή της προεδρικής πλειοψηφίας.