Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Δεκάχρονος υπέστη ηλεκτροπληξία από κολόνα φωτισμού, σώθηκε από θαύμαΜεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ στη Μηλίνα, όταν ένα 10χρονο αγοράκι υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το βράδυ, όταν το 10χρονο αγοράκι έπαιζε με άλλα παιδιά στην προβλήτα της Μηλίνας. Κάποια στιγμή, και πιθανότατα έχοντας βρεγμένα χέρια, ακούμπησε την κολόνα φωτισμού που βρίσκεται στο σημείο, η οποία ήταν ανοιχτή με αποτέλεσμα να βάλει το χέρι του μέσα και να πιάσει τα καλώδια.

Το ρεύμα τίναξε το παιδί και αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος για να δει τι συμβαίνει. Ευτυχώς στο σημείο έτρεξε και ένας γιατρός που ξάπλωσε το 10χρονο αγόρι στην άμμο για να αποβάλει τον ηλεκτρισμό.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων για την κατάσταση που βρισκόταν η κολόνα φωτισμού καθώς αποτελεί κίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά.

Στο σημείο, όπως έγινε γνωστό κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το αγοράκι στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους.