Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ηλεκτροπληξια



17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από εκτεθειμένο καλώδιο μέσα στο σχολείο

 Παραλίγο αποφεύχθηκε τραγωδία σε Λύκειο της Πάτρας, όταν σε  διάλειμμα ένας 17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας «γυμνό» καλώδιο ρεύματος που είχε βγεί από  εντοιχισμένο κουτί.



Κορινθία: Γυναίκα έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ο χαρταετός της μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρ’ ολίγον να σημειωθεί τραγωδία στα Ίσθμια Κορινθίας, όταν ο χαρταετός που κρατούσε μια γυναίκα, έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει το ρεύμα.



Δεκάχρονος υπέστη ηλεκτροπληξία από κολόνα φωτισμού, σώθηκε από θαύμα

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ στη Μηλίνα, όταν ένα 10χρονο αγοράκι υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε.



Τραγωδία! Κορίτσι πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που η μητέρα της έψαχνε για νερό!

Το κορίτσι, η Γκουρουπρέτ Καρ, που ήταν έτοιμη να γιορτάσει την έβδομα της γενέθλια, βρέθηκε την Τετάρτη από Αμερικανούς συνοριοφύλακες δυτικά του Λούκασβιλ στην Αριζόνα, όπου οι θερμοκρασίες άγγιζαν τους 42 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την συνοριοφυλακή και το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Πίμα (PCOME).



Σοκαρισμένo το Ηράκλειο με το θάνατο 16χρονου από ηλεκτροπληξία

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου με την είδηση του θανάτου 16χρονου μαθητή ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία εντός της οικίας όπου διέμενε στην περιοχή Θέρισσος Ηρακλείου.



Καθαρά Δευτέρα: Κίνδυνος με τους χαρταετούς – Τι να κάνετε σε περίπτωση ηλεκτροπληξίας

Σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χιλιάδες χαρταετοί αναμένεται να δώσουν άλλο χρώμα στους ουρανούς των πόλεων.