Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αυτός είναι ο πρώτος ελληνικός φούρνος στις ΗΠΑ



Στόχος τους είναι να επεκταθεί το συγκεκριμένο concept, σε πρώτη φάση, στην αγορά της Νέας Υόρκης, όπου έχουν ήδη εντοπισθεί τα επόμενα σημεία και στη συνέχεια να διερευνηθούν πιθανές ευκαιρίες και σε άλλες αμερικανικές Πολιτείες.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Χήτος «τα ελληνικά προϊόντα και οι ελληνικές συνταγές ταξιδεύουν στην Αμερική.

Η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής είναι απαραίτητη για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και θεωρούμε ότι θα συμβάλουμε και εμείς, ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση». Να σημειωθεί ότι πάνω από το 80% των προϊόντων που διατίθενται στο κατάστημα παράγεται στην Ελλάδα.