Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αρχάνες Ηρακλείου: Ιρανός παρενόχλησε 13 μαθήτριες έξω από σχολείο!



Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις Αρχάνες του Ηρακλείου η καταγγελία που έκανε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του τοπικού Γυμνασίου για έναν 46χρονο Ιρανό εργάτη και πατέρα δυο ανήλικων παιδιών, ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθήτριες! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, όμως, οι μαθήτριες που παρενοχλήθηκαν ήταν 13!

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι ανήλικες μαθήτριες είχαν σχολάσει και έβγαιναν από το σχολείο. Όπως κατήγγειλαν στον διευθυντή του γυμνασίου, ο φερόμενος ως δράστης εκτελούσε εργασίες έξω από το σχολείο και έκανε άσεμνες χειρονομίες σε τρεις από αυτές. Οι καταγγελίες πλήθυναν όσο περνούσε η ώρα και συνολικά 13 κορίτσια έκαναν λόγο για παρενόχλησή τους από το ίδιο πρόσωπο.

Όταν ο Σύλλογος Γονέων ενημερώθηκε για την υπόθεση, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας αναζήτησαν τον 46χρονο αλλοδαπό που διαμένει στην περιοχή τα τελευταία δυο χρόνια. Όμως, έχει εξαφανιστεί, πιθανότατα για να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ η σύζυγός του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.