Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ιρανος



Στην Ευελπίδων οι Πακιστανοί και ο Ιρακινός

Στην Ευελπίδων για απολογία στον εισαγγελέα έφτασαν λίγο πριν τις 17:30 οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που κατηγορούνται για την επίθεση στο ζευγάρι αλλα και  για τον θάνατο του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, στου Φιλιπάππου.



Πάνοπλος Ιρανός σε hot spot της Λέσβου

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τμήματος Μυτιλήνης έχει μπει για τα καλά ένας νεαρός Ιρανός, ο οποίος συνελήφθη οπλισμένος με αιχμηρά όργανα κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε στο hot spot όπου φιλοξενείται στη Μόρια της Λέσβου!



Κωνσταντινούπολη: Εν ψυχρώ δολοφονία Ιρανού δημοσιογράφου και συνεργάτη του

Ο ιδιοκτήτης ενός ιρανικού, δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου ο οποίος πέρσι καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη έξι ετών από ιρανικό δικαστήριο, δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με έναν συνεργάτη του, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Dogan.



Πέθανε ο Ιρανός σκηνοθέτης Αμπάς Κιαροστάμι

Ο πολυβραβευμένος Ιρανός σκηνοθέτης Αμπάς Κιαροστάμι, δημιουργός κορυφαίων έργων των τελευταίων δεκαετιών, πέθανε σε ηλικία 76 ετών.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Κινηματογραφική Εταιρεία του Ιράν. Ο Κιαροστάμι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου τον Μάρτιο του 2016 και είχε υποβληθεί σε σειρά εγχειρήσεων, με πιο πρόσφατη στο Παρίσι τον περασμένο μήνα.



Ιράν: Σε θάνατο επιχειρηματίας για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος

Με την ποινή του θανάτου καταδικάστηκε ιρανός επιχειρηματίας και δύο συνένοχοί του στο Ιράν για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές.



Αρχάνες Ηρακλείου: Ιρανός παρενόχλησε 13 μαθήτριες έξω από σχολείο!

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις Αρχάνες του Ηρακλείου η καταγγελία που έκανε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του τοπικού Γυμνασίου για έναν 46χρονο Ιρανό εργάτη και πατέρα δυο ανήλικων παιδιών, ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθήτριες! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, όμως, οι μαθήτριες που παρενοχλήθηκαν ήταν 13!