Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Απομάκρυναν τον διοικητή του ΑΤ Πόρου επειδή δεν έκανε αρκετούς ελέγχους για κορωνοϊό



Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το  Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αποφάσισαν την απομάκρυνση του διοικητή του ΑΤ Πόρου, επειδή δεν έκανε αρκετούς ελέγχους και δεν έκοβε αρκετά πρόστιμα, στους επιχειρηματίες του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου, επειδή εκανε μειωμένους ελέγχους για τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

 

Τα κρούσματα του ιού στο νησί του Αργοσαρωνικού είναι πάνω από 30 και ήδη επιβλήθηκε lockdown από χθες, μετά από απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, στο νησί ήδη βρίσκεται νέος Διοικητής με 10 συνεργάτες για να ξεκινήσουν εντατικούς ελέγχους σε όλο το νησί, ώστε να σταματήσει άμεσα η διάδοση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Διοικητής του Α.Τ . που αποφάσισε το Αρχηγείο να αποσπάσει, δεν έχει την βασική ευθύνη της διάδοσης του κορωνοϊού στο νησί και έχει καταθέσει ένσταση. 

Αυτό όμως λίγη σημασία έχει για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους,αφού η απομάκρυνση αυτή αποτελεί ένα μήνυμα προς όλους τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. είναι σαφές, «"Ξεσκίστε" πολίτες και επιχειρηματίες σε ελέγχους και πρόστιμα, αλλιώς θα χάσετε τη δουλειά σας».