Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

10 °C

Σήμερα, 29. Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτο: Κινδύνευσε ένας ψαράς στην Κρήτη από ένα δίχτυ…ποδοσφαίρουΣε μία περιπέτεια χωρίς προηγούμενο βρέθηκε τα ξημερώματα ένας ψαράς στην Κρήτη, με αφορμή την απερισκεψία κάποιων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο cretalive, ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του, συνήθιζε να κάνει καθημερινά, περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα και βγήκε στη θαλάσσια περιοχή σχεδόν ένα μίλι από τον Αποσελέμη, κοντά στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου.

Στην πορεία, όπως αναφέρει η καταγγελία, η μηχανή του σκάφους σταμάτησε να δουλεύει επειδή μπέρδεψε ένα δίχτυ στην προπέλα του.

Όπως αποδείχτηκε, το συγκεκριμένο δίχτυ δεν ήταν αλιευτικό, αλλά από αυτά που βάζουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου για να τα περιφράξουν.

Χρειάστηκε η συνδρομή δεύτερου σκάφους για να μπορέσει να ρυμουλκηθεί το πρώτο πίσω στο λιμάνι της Χερσονήσου.

Ευτυχώς για τον ψαρά ο καιρός ήταν καλός με αποτέλεσμα να μην υπάρξει πρόβλημα στην μηχανή του σκάφους λόγω αυτού του ασυνήθιστου εμποδίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία «αυτός που πέταξε το δίχτυ στην θάλασσα χωρίς να τον νοιάζει, θα μπορούσε να είχε βουλιάζει το σκάφος και να βάλει σε πολύ μεγαλύτερους κινδύνους τον ψαρά ο οποίος ήταν μόνος και δεν μπορούσε να αφήσει το σκάφος ακυβέρνητο για να βουτήξει να βγάλει το εμπόδιο από τη μηχανή»!.

 

 

Πηγή: cretalive.gr