Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ψαράς



Σκουμπρί χτύπησε ψαρά στο στήθος και τον σκότωσε

Μια εξόρμηση για ψάρεμα στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ένα ψάρι πήδηξε μέσα στη βάρκα με τους ψαράδες και χτύπησε τον έναν στο στήθος, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του.



Περιπέτεια στο Αντίρριο: «Έσπασε» δέστρα και έριξε ψαρά στη θάλασσα

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη Δυτική προβλήτα του Αντιρρίου. Η δέστρα που δένουν τους κάβους τα ferry boat της πορθμειακής γραμμής έσπασε και χτύπησε με δύναμη άνθρωπο που ψάρευε στην προβλήτα ρίχνοντας των στη θάλασσα.



Αιγιο: Αγνοείται 53χρονος ψαράς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αίγιο για έναν ψαρά του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. Μεγάλη η κινητοποίηση από τις αρχές.
Αγωνία για έναν 53χρονο στο Αίγιο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για ψάρεμα (από τη στεριά) νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.



Απίστευτο: Κινδύνευσε ένας ψαράς στην Κρήτη από ένα δίχτυ…ποδοσφαίρου

Σε μία περιπέτεια χωρίς προηγούμενο βρέθηκε τα ξημερώματα ένας ψαράς στην Κρήτη, με αφορμή την απερισκεψία κάποιων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο cretalive, ο άνθρωπος πήρε τη βάρκα του, συνήθιζε να κάνει καθημερινά, περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα και βγήκε στη θαλάσσια περιοχή σχεδόν ένα μίλι από τον Αποσελέμη, κοντά στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου.



Ηλεία: Νεκρός 66χρονος ψαράς που έπεσε από τα βράχια

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.03.2019), ένας ψαράς, στην περιοχή του Κατακόλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 66χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Γαστούνη, ψάρευε με καλάμι, όταν γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στα βράχια.



Απίστευτο βίντεο! Ψαράς καβαλά φάλαινα για να την απελευθερώσει από σκοινί!

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, απεικονίζεται ένας ψαράς ο οποίος πηδάει στην πλάτη φάλαινας προκειμένου να την απελευθερώση.

Μετά από μια ημέρα εργασίας, ο Νίκολας Τέιρον και ο Σαμ Σινστέλιεν επέστρεψαν στον κόλπο Μόρο και ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι ασυνήθιστο: μια φάλαινα που είχε μπλέξει στο σχοινί μιας σημαδούρας.