Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Απίστευτες καταγγελίες από την μητέρα του μικρού Παναγιώτη - Ο ΕΟΠΥΥ δεν τους απάντησε λόγω... Τσικνοπέμπτης!



Ο Γολγοθάς του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που δίνει "μάχη" για τη ζωή, συνεχίζεται, καθώς η οικογένεια του αγοριού δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον ΕΟΠΥΥ σχετικά με το αν θα μπορέσουν να λάβουν τα χρήματα τα οποία απαιτούνται, ώστε, να μεταβεί το παιδί άμεσα στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης για θεραπεία.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς το παιδί πρέπει να βρίσκεται μέχρι την Δευτέρα στην Αμερική, ωστόσο, όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, ο ΕΟΠΥΥ δεν έδωσε χθες την- καθοριστική για τη ζωή του παιδιού- απάντηση, καθώς ήταν... Τσικνοπέμπτη και σχόλασαν νωρίτερα!

Παρά τα απίστευτα αυτά φαινόμενα, ο αγώνας είναι μεγάλος ώστε να συγκεντρωθούν τα 215.000 δολάρια που απαιτούνται (ήδη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 80.000 δολάρια). Ο αριθμός λογαριασμού της οικογένειας προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με όλο τον κόσμο να έχει ευαισθητοποιηθεί και να συνεχίζεται η προσπάθεια, ώστε να βρίσκεται ο μικρός Παναγιώτης στην Αμερική μέχρι την Δευτέρα.

Δείτε τα βίντεο...