Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τσικνοπεμπτη



Δείτε πόσες θερμίδες έχουν τα φαγητά της Τσικνοπέμπτης

Η Τσικπνοπέμπτη είναι πλέον εδώ, και οι περισσότεροι περιμένουμε πως και πως να ψήσουμε τα αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους παϊδάκια, αλλά και άλλα κρέατα που ψήνονται στα κάρβουνα. Ωστόσο, πόσες θερμίδες έχουν;



Μεγάλη προσοχή: Ποια κομμάτια από το κρέας στα κάρβουνα μπορεί να είναι καρκινογόνα

Η Τσικνοπέμπτη είναι εδώ και οι περισσότεροι έχουν κάνει ήδη τις ετοιμασίες τους για κρεοφαγία με ψήσιμο στα κάρβουνα.



Απίστευτες καταγγελίες από την μητέρα του μικρού Παναγιώτη - Ο ΕΟΠΥΥ δεν τους απάντησε λόγω... Τσικνοπέμπτης!

Ο Γολγοθάς του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που δίνει "μάχη" για τη ζωή, συνεχίζεται, καθώς η οικογένεια του αγοριού δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον ΕΟΠΥΥ σχετικά με το αν θα μπορέσουν να λάβουν τα χρήματα τα οποία απαιτούνται, ώστε, να μεταβεί το παιδί άμεσα στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης για θεραπεία.



Τσικνοπέμπτη: Ποια κομμάτια από κρέας στα κάρβουνα είναι καρκινογόνα

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή και ζουμερή μπριζόλα στα κάρβουνα; Ποιος δεν λατρεύει γενικότερα τα ψητά κρέατα στα κάρβουνα, καθώς πιστεύουμε κιόλας πως είναι πιο υγιεινά, αφού κατά το ψήσιμο στη σχάρα «χάνουν» τα περιττά τους λίπη.
 


Τσικνοπέμπτη: Που να πάτε, τι να δείτε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δράσεις και δρώμενα που δίνουν ρυθμό και ζωντάνια στην πόλη, με γεύση από τα αποκριάτικα ήθη και έθιμα της Ελλάδας, διοργανώνει και φέτος τις Απόκριες ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.



Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Τσικνοπέμπτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ: