Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Κώστας Καλλίρης



Θλίψη σε συγγενείς, φίλους σκόρπισε η είδηση του χαμού του πρώην δημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Καλλίρη.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για την απώλεια του Κώστα Καλλίρη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του Κώστα Καλλίρη συγκλονίζει την οικογένεια του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, ως Γιατρός, ως Γραμματέας, ως Δήμαρχος.

Έφυγε ένας φίλος, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ένας άξιος επιστήμονας, ένας μαχόμενος δημοκράτης αφήνοντας το αποτύπωμά του, με τις αξίες, τους αγώνες και τη στάση ζωής του.

Με το ήθος του, την αξιοπρέπειά του, το χαμόγελό του αποτελούσε παράδειγμα ανθρώπου στην πολιτική. Αφήνει πίσω του μια υπέροχη οικογένεια. Καλό ταξίδι Κώστα».

«Ένας σεμνός άνθρωπος, με ήθος και συνέπεια στις δημοκρατικές αρχές και αξίες του, με μεγάλη προσφορά στους συνανθρώπους του, ως γιατρός, αλλά και στον Δήμο Ζωγράφου, που υπηρέτησε ως Δήμαρχος, έφυγε σήμερα ξαφνικά από κοντά μας.

Ο Κώστας Καλλίρης, σε όλη του την πορεία, υπήρξε μαχητής, για μια καλύτερη, δικαιότερη και αλληλέγγυα κοινωνία, γι’ αυτό και από νέος επέλεξε στα ενταχθεί στην προοδευτική παράταξη, την οποία υπηρέτησε από διάφορες θέσεις.

Η θλίψη μας για την απώλειά του είναι μεγάλη.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΚΙΔΗΣΟ.