Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ανησυχία για επεισόδια στη Χίο με την επίσκεψη της ΧΑ



Στο νησί της Χίου θα "εγκατασταθεί" κοινοβουλευτικό κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής.

Το αδιέξοδο της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και οι άστοχοι χειρισμοί των τοπικών παραγόντων να πιέσουν, να απαιτήσουν και να πετύχουν την αποσυμφόρηση του νησιού από τους πρόσφυγες, μετατρέπει τη Χίο σε πεδίο δόξης λαμπρό για τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.

Πέρα από την παρουσία στο νησί μας των βουλευτών Αντ. Γρέγου και Γ. Λαγού, οι οποίοι πάντως δεν έχουν κάνει προς το παρόν αισθητή την παρουσία τους σε δημόσιες εκδηλώσεις, την Τρίτη καταφθάνει και ο Ηλ. Κασιδιάρης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Χρυσή Αυγή διοργανώνει ομιλία σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας για να αναλυθούν οι θέσεις της για το προσφυγικό. Ομιλητές θα είναι οι Ηλ. Κασιδιάρης και Γ. Λαγός.

Η δημοσιοποίηση της εκδήλωσης έγινε με φεϊγ βολάν που διανεμήθηκαν σε δρόμους της πόλης λίγο πριν την παρέλαση. Να σημειωθεί ότι επί ποδός βρίσκεται για το θέμα η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, φοβούμενη πρόκληση επεισοδίων, για αυτό και αναμένεται εντός των επόμενων 24ώρων να αυξήσει την παρουσία της, ειδικά γύρω από τον καταυλισμό της Σούδας.