Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπές σε Αγρίνιο και Ναύπλιο



Ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 16 χρόνων και ο 27χρονος φίλος της έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας, λίγες ώρες αφ' ότου είχαν αδειάσει το ντεπόζιτο ενός σκάφους για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του δικού τους αυτοκινήτου σε περιοχή του Αγρινίου! 

Οι δράστες είχαν «ρουφήξει» δέκα λίτρα βενζίνης από σκάφος ιδιοκτησίας ενός 66χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, αλλά ταυτοποιήθηκαν άμεσα από τις έρευνες των αστυνομικών, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ σε βάρος των δυο γονέων της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ένα άλλο ανήλικο παιδί αποπειράθηκε να κλέψει ένα αυτοκίνητο στο Ναύπλιο, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μαζί με τον 33χρονο πατέρα του και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αντίστοιχα.