Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

κλοπες



Λαμία: 13χρονος Ρομά επιτέθηκε και λήστεψε 15χρονο – Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας

Με τις κατηγορίες της ληστείας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, συνελήφθη 13χρονος Ρομά στη Λαμία ο οποίος επιτέθηκε σε 15χρονο τη περασμένη Κυριακή. 



Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 2 ανήλικους για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 ετών συνελήφθησαν, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.



Αχαρνές: Συνελήφθη 43χρονος για ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το βράδυ της Κυριακής (17/3), συνέλαβαν στην περιοχή των Αχαρνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν 43χρονο για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.



Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι που λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού παρέα ανηλίκων στη Γλυφάδα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) συνέλαβαν δύο 16χρονους οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.



«Δεν θα το παίξω άγιος»: Η κατάθεση του ηθοποιού από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που κατηγορείται ότι έκλεβε αυτοκίνητα

«Δεν θα το παίξω άγιος» φέρεται να ανέφερε ο ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχει συλληφθεί ως μέλος της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα.



Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Μαρούσι για κλοπές δικύκλων

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης (12/3) δύο ανήλικους ηλικίας 17 και 16 ετών, για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.