Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αλβανοί ρήμαζαν επί τέσσερα χρόνια την Ανατολική Μάνη



Έφτασαν τις 27 και πληθαίνουν όσο προχωράει η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αρεόπολης, οι κλοπές που είχε διαπράξει το «δίδυμο» των Αλβανών οι οποίοι συνελήφθησαν στις 4 Ιουλίου στην κοινότητα Κότρωνα της Ανατολικής Μάνης, μετά την διάρρηξη σε ένα σπίτι στο οποίο δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν!

Αρχικά, ο 31χρονος και ο 43χρονος συνεργός του είχαν κατηγορηθεί για άλλες δύο κλοπές σε σπίτια και δύο σε καταστήματα, καθώς δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια και μία σε κατάστημα στον Γερολιμένα, τους Άνω Μπουλαριούς, τη Λάγια και το Πόρτο Κάγιο, απ’ όπου άρπαξαν χρήματα, αλκοολούχα ποτά και άλλα αντικείμενα. Σε αυτές, προστέθηκαν αργότερα πέντε διαρρήξεις και μία απόπειρα σε καταστήματα και σπίτια στο Γύθειο, την Αρεόπολη και την κοινότητα Νύφι με λεία χρήματα, μια ηλεκτρονική συσκευή και άλλα αντικείμενα, που είχαν διαπράξει από τις 20 Σεπτεμβρίου του 2014 ως τις 10 Απριλίου φέτος.

 

Τώρα, εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις κλοπές με λεία χρήματα και χρυσαφικά και έξι απόπειρες κλοπής σε σπίτια και μαγαζιά στο Γύθειο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που είχαν γίνει από τις 31 Μαΐου του 2015 ως τις 14 Μαρτίου φέτος! Σε βάρος τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.