Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μανη



Eφιαλτική νύχτα και για τους κατοίκους σε Εύβοια, Μάνη, Ηλεία, Μεσσηνία..

Εκτός από την ΒΑ Αττική, εφιαλτική ήταν η νύχτα και για τους κατοίκους σε Εύβοια, Μάνη, Ηλεία, Μεσσηνία, όπου τα πύρινα μέτωπα είναι σε εξέλιξη και συνεχίζουν να αφανίζουν εκτάσεις, σπίτια και περιουσίες.

Βιβλική καταστροφή στην Εύβοια



Φωτιά στη Καστανιά της ανατολικής Μάνης - Δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης οικισμού

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην Καστανιά του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Καστανιά του δήμου Ανατολικής Μάνης.

 Ειδικότερα, η φωτιά σημειώνεται στην περιοχή Καστανιά και κοντά στον οικισμό Λιβάδια, όπου μάλιστα δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης.



Συμβαίνει τώρα: Φωτιά στη Μάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάχη με τις φλόγες δίνουν δεκάδες πυροσβέστες στη λακωνική Μάνη, ανάμεσα στο Γύθειο και την Αρεόπολη. Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Δρακουλιάνικα, που ανήκει στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.



Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη Μάνη

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (15/07) σε δασική έκταση στην περιοχή Μαραθέα στην Ανατολική Μάνη.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, καθώς και 1 ελικόπτερο.

 



Χειρουργήθηκε στο ισχίο ο Τζέφρι Πάιατ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο ισχίο του ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, ύστερα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του χθες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αμερικάνικης πρεσβείας Γουίλιαμ Μουράτ, ο Τζέφρι Πάιατ δεν έσπασε τα πόδια του και περιμένει το σχέδιο ανάρρωσής του.



Παντρεύτηκαν «κρυφά» στη Μάνη και έφυγαν πάνω σε άλογο (ΦΩΤΟ)

Ζευγάρι της σόουμπιζ παντρεύτηκε την Κυριακή (9/6) στο Λιμένι Αν. Μάνης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε έναν ρομαντικό γάμο. Μάλιστα, οι νεόνυμφοι έφυγαν από την εκκλησία πάνω σε άλογο. Ο λόγος για το μοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο που γνωρίσαμε και από τη συμμετοχή του στο Survivor και την Ινδή σύντροφό του, Αllia Al Rufai.