Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ακόμα στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός


Περιπέτεια χωρίς τέλος για τον αγαπημένο συνθέτη και τραγουδιστή Βαγγέλη Γερμανό ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως «σταθερά κρίσιμη».
 
Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο Βαγγέλης Γερμανός εισήχθη στη ΜΕΘ την περασμένη Δευτέρα μετά από μετεγχειρητικές επιπλοκές, μετά από επέμβαση βουβωνοκήλης στην οποία υποβλήθηκε.
 
Όπως αναφέρεται, ο μουσικός εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» στις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επέμβαση. Την επόμενη ημέρα, στις 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε λαπαροσκοπικά η επέμβαση της βουβωνοκήλης.
 
Όμως, στις 28 Δεκεμβρίου εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο αφού εμφάνισε φλεγμονή. Πλέον η αναπνευστική του λειτουργία χαρακτηρίζεται καλή, ωστόσο πιο περίπλοκη θεωρείται η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη φλεγμονή.
 
Ο 69χρονος μουσικός παραμένει σε σοβαρή κατάσταση κι ας έχει αποσωληνωθεί. Του έχει τοποθετηθεί παροχέτευση για την απομάκρυνση του υγρού από την κοιλιακή χώρα ενώ χθες υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργικό καθαρισμό.
 
Κατά την δεύτερη φορά στην οποία και έμεινε μέσα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε μικρόβιο στο αίμα, και η προσπάθεια των γιατρών επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της κατάστασης σήψης.