Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άκαρπες ξανά οι έρευνες για τον 70χρονο Σφακιανό που αγνοείται



Χωρίς αποτέλεσμα και σήμερα ήταν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου από τα Σφακιά, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης (07/03).

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, o 70χρονος, όταν έφυγε με το αυτοκίνητο, είχε μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα. Το βράδυ της Τετάρτης, κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά, «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.

Το πρωί της Πέμπτης (08/03), υπήρξε ένα σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια.

Έτσι, σήμερα από το πρωί, οι έρευνες κινήθηκαν προς δύο περιοχές.

Η κύρια δύναμη από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και αστυνομικών «χτένισαν» την περιοχή από Πατελάρι προς Σούγια και οι άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης και αστυνομικοί ερεύνησαν στα Σφακιά με την βοήθεια και drone του Flashnews.gr

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποβληθεί αίτημα από την Αστυνομία να εγκριθεί και η συμμετοχή ελικοπτέρου στις έρευνες, ενώ παράλληλα συλλέγουν υλικό και ερευνούν κάμερες της διαδρομής από Σφακιά μέχρι τα Χανιά.

agnooumenos33070

Το αυτοκίνητό του, ένα τζιπ Mitsubishi Pajero, σκούρο λαδί, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, δεν έχει βρεθεί καν.

Όταν εξαφανίστηκε, ο 70χρονος φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι, ενώ η οικογένειά του απευθύνει έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι να ενημερώσει τις Αρχές.