Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αιτωλοακαρνανία: Τριπλή χασισοφυτεία στο ύπαιθρο και σε σπίτι



Στην περιοχή Φυτείες της Αιτωλοακαρνανίας έστησε τρεις... χασισοφυτείες ένας 39χρονος καλλιεργητής που μοίραζε τα δενδρύλλια σε δυο χώρους με πυκνή βλάστηση κοντά στο ποιμνιοστάσιό του, αλλά και ανάμεσα στα λουλούδια στον κήπο του σπιτιού του!

Τα έσοδά του από την διακίνηση της παραγωγής του, μάλιστα, ήταν αρκετά μεγάλα.

Αφού συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στις ιδιοκτησίες του δράστη και ανακάλυψαν την διπλή υπαίθρια φυτεία με τα 15 δενδρύλλια κάνναβης, για το πότισμα των οποίων είχε συνδέσει λάστιχο στην παροχή νερού του ποιμνιοστασίου. Μάλιστα, βρέθηκαν και άδειες συσκευασίες λιπασμάτων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, στον κήπο του οποίου βρέθηκαν άλλα τέσσερα δενδρύλλια κρυμμένα ανάμεσα σε λουλούδια που καλλιεργούσε. Στο εσωτερικό του σπιτιού, κατασχέθηκαν 309 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, σπόροι κάνναβης και 6.130 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.