Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αιτωλοακαρνανία



Αιτωλοακαρνανία: Υπερχείλισε δεξαμενή πετρελαίου σε σχολείο – Άγνωστοι έριξαν μέσα νερό

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στην Καινούργιο της Αιτωλοακαρνανίας, άγνωστοι έριξαν νερό στην δεξαμενή του πετρελαίου.

Αποτέλεσμα της απερίσκεπτης συμπεριφοράς ήταν η υπερχείλιση του πετρελαίου.



Ο επίλογος της τραγωδίας στην Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα η κηδεία της 30χρονης εγκύου που πέθανε από πνευμονική εμβολή

Στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας, οι συγγενείς και οι φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 30χρονη Μαρία Κιοσεντερλή, που έχασε τη ζωή της τη Μεγάλη Παρασκευή και ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.



Αιτωλοακαρνανία: Με… σπρώξιμο πήρε μπρος το ασθενοφόρο για τη διακομιδή τραυματία από τροχαίο

Tραγελαφικά περιστατικά που αναδεικνύουν τα προβλήματα στη δημόσια Υγεία της Αιτωλοακαρνανίας βλέπουν τακτικά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτά λοιπόν προστίθεται και το ακόλουθο το οποίο μεταδίδει το agrinionews.gr, επικαλούμενο το katounanews.blogspot.com.



Σαρώνει η κακοκαιρία Αχαΐα, Ναυπακτία και Αιτωλοακαρνανία

Τεράστια προβλήματα έχουν προκαλέσει σε Αχαία, Αιτωλοακαρνανία και Ναυπακτία σήμερα τα ξημερώματα τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ειδικότερα, στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης σύμφωνα με την Αστυνομία, περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου.



Εκλογές 2019: Άργησε δικαστικός αντιπρόσωπος στην Αιτωλοακαρνανία - Απουσίες σε εφορευτικές

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε και εξελίσσεται στη Δυτική Ελλάδα ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Μόνο σε ένα εκλογικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε με καθυστέρηση η ψηφοφορία, λόγω αργοπορίας του δικαστικού αντιπροσώπου, ενώ καταγράφονται εκ νέου απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών.



Αιτωλοακαρνανία: Μάνα και κόρες αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν!

«Μαλλιά-κουβάρια» έγινε μια οικογένεια στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κατά την διάρκεια ενός έντονου καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε μια μητέρα με τη μεγαλύτερη κόρη της από τη μια και τη μικρότερη κόρη από την άλλη.