Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 -
Βροχή

18 °C

Σήμερα, 27. Νοεμβρίου 2021

Άγρια κόντρα Τσιρώνη και... μηχανόβιου Ψωμιάδη για το Σκοπιανό (βίντεο)Κόντρα στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
 

Ο πρώην περιφερειάρχης γνωστοποίησε μέσω του ΑΝΤ1 πως θα πάει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας: 

«Μας κατηγορούν ότι είμαστε εθνικιστές. Δηλαδή, οι ήρωες του '21 και του '40 που υπερασπίστηκαν την πατρίδα και τα παιδιά τους είναι εθνικιστές;».
 
Και προσέθεσε: «Μιλάτε κομματικά. Λείπουν οι εθνικοί ηγέτες, λείπει το κόμμα. Το κόμμα είναι ένα, της πατρίδας μας, της Ελλάδας».

Το κυβερνητικό στέλεχος τού απάντησε: «Ότι υπέγραψε ο Σαμαράς να θυμάται ο κύριος Ψωμιάδης, ότι ξεπούλησε τη Μακεδονία. Να τα θυμάστε γιατί στο κόμμα σας είναι ακόμα. Υπάρχει πάνω μας μια χώρα που 130 χώρες τη λένε "Δημοκρατία της Μακεδονίας" με δική σας υπογραφή και κουνάτε και το δάχτυλο». 

«Οι μεγαλύτερες προδοσίες στη χώρα έγιναν από την παράταξή σας. Πάψτε να είστε τιμητής! Οι μεγαλύτερες προδοσίες, και το Μακεδονικό και το Κυπριακό, έγιναν επί των ημερών σας», είπε ο κ. Τσιρώνης.