Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αγρια επίθεση σε Κρητικό καπετάνιο στη Νάξο - Σοκάρει η περιγραφή του θύματος στο BriefingNews



Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο λιμάνι της Νάξου το βράδυ της Κυριακής. Χανιώτης καπετάνιος αλιευτικού δέχθηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού.

του Σταύρου Ζαγκανά

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο αδερφός του τρεις ντόπιοι ψαράδες χτύπησαν τον Χανιώτη καπετάνιο στο λιμάνι της Νάξου.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε είναι στην πίσω μεριά του κεφαλιού και βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ευτυχώς, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δείχνει καθαρή, ενώ και ο ίδιος έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ολα φαίνεται πως έγιναν όταν βγήκε στη στεριά μετά από ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί και κάποιοι τον ρώτησαν αν είναι ο καπετάνιος του αλιευτικού.

Εκείνος, αμέριμνος και χωρίς να έχει ιδέα για το τι θα ακολουθούσε, απάντησε σε εκείνον που τον ρώτησε, την ίδια στιγμή που άλλα δύο άτομα τον χτύπησαν από πίσω με αιχμηρό αντικείμενο και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Το BriefingNews επικοινώνησε με το θύμα Ν.Ρ. και η περιγραφή του σοκάρει:

"Ηταν τρεις ντόπιοι ψαράδες, οι οποίοι με είχαν προειδοποιήσει από την προηγούμενη ημέρα, λέγοντάς μου σήκω και φύγε από την περιοχή μας, δεν σε θέλουμε εδώ.

Εγώ τους αγνόησα γιατί έκανα απλά την δουλειά μου. Ψάρευα. Οταν έφτασα στο λιμάνι, την ώρα που βγάζαμε τα ψάρια από το καϊκι, με πλησίασε ο ένας από τους τρεις που με είχαν απειλήσει, μου απέσπασε την προσοχή και οι άλλοι δύο με χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι.

Επεσα αναίσθητος και έκτοτε δεν θυμάμαι τίποτα".

Οπως υποστηρίζει το θύμα μιλώντας στο BriefingNews, το Λιμενικό γνωρίζει τα πάντα, αλλά μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί.

"Δεν έχει έρθει κανένας για τα διαδικαστικά αν και έχω γνωστοποιήσει στις λιμενικές αρχές από χθες το βράδυ ότι θέλω να υποβάλλω μήνυση. Αντ' αυτού, έγινε προσπάθεια από το Λιμενικό να γίνει συμβιβασμός με τους δράστες κάτι που δεν επιθυμώ.

Ειδικά από την ώρα που έμαθα ότι όσο ήμουν αναίσθητος από τα χτυπήματα των δύο, ο τρίτος με κλώτσαγε στο κεφάλι, σαν να ήθελε να με σκοτώσει".

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το Λιμενικό επιλήφθηκε του θέματος δέκα λεπτά αφότου το BriefingNews επικοινώνησε με τους αρμόδιους για να πάρει μία απάντηση γιατί άργησε η παρουσία τους στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί από το θύμα η μήνυση...