Κυριακή 29 Μαΐου 2022 -

ΚρητικόςSurvivor 2: Καυγάς ανάμεσα σε Χάρο, Κρητικό και Σαλταφερίδου

Οι Διάσημοι του Survivor 2 έχασαν την ασηλία και κλήθηκαν να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν καθόλου ήρεμα και αυτή τη φορά.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα Ασυλίας που είχε πολλές ανατροπές οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-9.Κρητικός δεν πίστευε στα μάτια του! Η χωματερή με τους πράσινους… ήλιους!

Ασυνήθιστο το περιστατικό που περιέγραψε ένας ντόπιος, από την Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας. Περνώντας από την γέφυρα της περιοχής έκανε μια στάση για να ξεκουραστεί κοντά σε μια αυτοσχέδια χωματερή.Survivor: Ο Σώζων εξόργισε Δαλάκα – Κρητικό. Απίστευτα σχόλια κατά του ηθοποιού

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει καρύδες μόνος του, ενώ του είπαν οι συμπαίκτες του στο Survivor πως θα κάνουν ότι κάνουν κάθε μέρα. Ο ίδιος πήγε και άνοιξε καρύδες μόνος του, ήπιε το γάλα μόνος του, κάτι που εξόργισε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία του ζήτησε το λόγο.Ποιος είναι ο Κρητικός που μήνυσε τον Γιάννη Μπουτάρη για το Σκοπιανό

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη κατέθεσε στα δικαστήρια της συμπρωτεύουσας ο Κρητικός πρωτοστάτης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, Βαγγέλης Γραμματικάκης, ο οποίος συντόνισε τους έφιππους Κρητικούς.

 Η κακή συνήθεια που κόστισε πολύ ακριβά σε ένα Κρητικό στο Λονδίνο

Πολύ ακριβά θα πληρώσει την κακή συνήθεια ένας Κρητικός που επισκέφτηκε το Λονδίνο και θεώρησε πως βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα.

Έτσι, αφού κάπνισε το τσιγάρο του, σύμφωνα με το flashnews.gr θεώρησε... σωστό και... πρέπον να πετάξει την γόπα, χύμα στον δρόμο.

Όμως εκεί υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία και οι νόμοι τηρούνται.Κρήτη: Έφαγε πρόστιμο στο Λονδίνο για μια λάθος κίνηση που στην Ελλάδα είναι συνηθισμένη

Ο ταξιδιώτης από την Κρήτη το φυσάει και δεν κρυώνει. Όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί κατάλαβε στην πράξη, πως η Αγγλία δεν είναι Ελλάδα! 

Χανιώτης που βρίσκεται στο Λονδινό συνηθισμένος στα ελληνικά δεδομένα, έκανε μια κίνηση που στην Ελλάδα κάνουν πολλοί χωρίς τιμωρία, αλλά στην Αγγλία τα πράγματα είναι διαφορετικά.