Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Αγωνία για 6χρονο που παραλίγο να πνιγεί στις Γούβες Ηρακλείου - Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος



Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα παιδάκι το οποίο παραλίγο να πνιγεί ενώ έκανε το μπάνιο του σε θαλάσσια περιοχή των Γουβών.

Το 6χρονο αγόρι αρχικά είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν  - σύμφωνα με πληροφορίες - επιβεβλημένη την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Για την μεταφορά του παιδιού από Βενιζέλειο στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στήθηκε “επιχείρηση” από το ΕΚΑΒ, προκειμένου όλα να εξελιχθούν ομαλά.

"Μαύρη" μέρα σήμερα για την Κρήτη η οποία θρηνεί δύο νεκρούς στις θάλασσες της καθώς λίγες ώρες πριν τον 54χρονο άνδρα το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Μαύρου Μώλου στην Κίσσαμο, ένας άλλος άνθρωπος είχε "σβήσει" μέσα στη θάλασσα.

Πρόκειται για έναν 58χρονο Έλληνα ο οποίος ανασύρθηκε στις 8 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.