Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

μονάδα



Ηράκλειο Κρήτης: Στην εντατική 11χρονος μαθητής

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ένα αγόρι ηλικίας 11 χρόνων που δέχεται τις φροντίδες των γιατρών ενώ πρόκειται να υποβληθεί και σε σειρά εξετάσεων.



Εγκαινιάζεται η νέα κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης

Η νέα κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης εγκαινιάζεται αύριο Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 10:30π.μ. στον προαύλιο χώρο της πλατείας Ελευθερίας έξω από το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.



Κρούσμα γρίπης των πτηνών σε μονάδα πουλερικών στην Κοζάνη

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι κτηνιατρικές υπηρεσίας της Κοζάνης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα της γρίπης των πτηνών σε μονάδα οικόσιτων πουλερικών στην Ακρινή Κοζάνης.

Ο ιδιοκτήτης της μικρής φάρμας με τα 150 πτηνά απευθύνθηκε στο εργαστήριο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κοζάνης, μετά τους αιφνίδιους διαδοχικούς θανάτους των πουλερικών του.



Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 54χρονος με γρίπη τύπου Η3Ν2

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τρίτη μέρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 54χρονος Αγιονικολιώτης, ο οποίος προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης τύπου Η3Ν2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του μεσήλικα άνδρα είναι ιδιαίτερα βαριά. Ανήκει δε σε ειδική ομάδα ασθενών, που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας.



Σε σχολικές μονάδες η κινητή ιατρική μονάδα του Αννουσάκειου

Συνεχίζει τις προγραμματισμένες επισκέψεις της σε Σχολικές Μονάδες της ευρύτερης περιοχής η Κινητή Ιατρική Μονάδα της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.



Απίστευτο: Η Tesla θέλει να φτιάξει μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα και την διώχνουν…

Ακόμα μία μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων στην Ευρώπη, θέλει να δημιουργήσει η Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών αυτοκινήτων.