Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μολέδο



Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ροντρίγκο Μολέδο, καθώς στη διάρκεια της συνάντησης των παραγόντων των δύο ΠΑΕ, επήλθε πλήρης συμφωνία για το δανεισμό του παίκτη από τον Παναθηναϊκό έως το τέλος της περιόδου.

Ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με το deal να θεωρείται δεδομένο, καθώς στις συζητήσεις που είχε με τους «πράσινους» βρέθηκε η «χρυσή τομή» με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο 31χρονος στόπερ θα φορέσει σύντομα την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως διέρρευσε αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες που απαιτούν τις συναινέσεις των μεγαλομετόχων των δύο συλλόγων, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ανέβασε την προσφορά του προς τον έμπειρο παίκτη, αλλά και προς τον Παναθηναϊκό, ενώ στο... τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μυστρακίδη, που ανήκει στους «ασπρόμαυρους».

Ο Μολέδο αναμένεται να ταξιδέψει αύριο 17/01 στην Θεσσσαλονίκη, ενώ την αντίθεση διαδρομή θα πάρουν οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης, που θα αποτελέσουν τα ανταλλάγματα στην προβλεπόμενη συμφωνία. Οι «πράσινοι» θα λάβουν για το δανεισμό του παίκτη περισσότερες από 300.000 ευρώ συν ένα μέρος του συμβολαίου που οφείλεται στον Βραζιλιάνο και αναμένεται το κάνει... δώρο ο παίκτης στο «τριφύλλι».