Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ



Τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Europa League έχει συγκεντρώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν και θέλει τη νίκη με την οποία θα «σιγουρέψει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (20:00, OTESport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Φυσικά η υπόθεση δεν θα ξεκαθαρίσει απόψε, όμως οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς θα μπορέσουν σε ένα μεγάλο βαθμό να πετύχουν τον στόχο τους και να σβήσουν τα όνειρα των Αζέρων.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Κίτσιου. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης. Οι Κάμπος και Ροντρίγκες θα είναι στα πλάγια, ενώ ο Μπίσεσβαρ θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Περέιρα θα παίξει αντί του Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Καραμπάγκ αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Σέχιτς, Ντασντεμίροφ, Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Μίτσελ, Ιζμαΐλοφ, Κιντάνα, Ρεϊνάλντο και Ενλόβου.