Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Στην… ουρά για ένα εισιτήριο με Τσέλσι



Από το πρωί της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Τσέλσι, που γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου, καθώς δεν υπάρχουν ανοικτά εκδοτήρια στο γήπεδο τη; Τούμπας.

 

Όπως, έχει γνωστοποιήσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τα εισιτήρια του αγώνα με την Τσέλσι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, που διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (20/09, 19:55), θα γίνει από το πρωί της Δευτέρας και μέχρι την εξάντλησή τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.paokfc.gr.

Πιο αναλυτικά...

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

      Θύρα       Τιμή

  •    1               €70
  •  2, 3            €50
  •  5, 6            €40
  • 4A               €15
  • VIP 3ου:   €180
  • VIP 4ου:   €180

Το κανάλι πώλησης των εισιτηρίων είναι το εξής:

Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.