Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Στην Αθήνα ο αργυρός Σπύρος Γιαννιώτης. Απούσα η Πολιτεία (Βίντεο)



Στην Αθήνα έφτασε ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, στα 10.000 μέτρα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από τους εκπροσώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κανένας επίσημος δεν τον υποδέχθηκε, ούτε στρώθηκε κόκκινο χαλί, όπως είχε γίνει στην υποδοχή της χρυσής Άννας Κορακάκη,  αλλά ο κόσμος ήταν πολύς και υποδέχθηκε με θέρμη τον ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη. «Μοναδικές στιγμές. Έχω ανατριχιάσει», δήλωσε!

Στις καρδιές του κόσμου ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι χρυσός, γι' αυτό πολλοί ήταν οι Έλληνες που πήγαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να τον υποδεχθούν, να τον καλωσορίσουν και να τον συγχαρούν. Κι αυτός μόλις τους είδε συγκινήθηκε ξανά.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Προσπαθώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω. Τα συναισθήματα που νιώθω σήμερα που σας είδα δεν περιγράφονται. Είναι μοναδικές οι στιγμές, μακράν οι ομορφότερες στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτά που νιώθω», δήλωσε.

"Τα έδωσα όλα, ήξερα πως ήταν η τελευταία μου κούρσα. Πήγαινα με κλειστά μάτια" είπε στις πρώτες του δηλώσεις, εμφανώς συγκινημένος .

"Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά. Νιώθω ολοκληρωμένος. Θέλω να ξεκουραστώ" τόνισε και απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον του, δεν έκρυψε πως ακόμη δεν το έχει σκεφτεί. Σίγουρα όμως, θα έχει να κάνει με τον αθλητισμό.