Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023 -

«Στη Μουσκρόν ο Παϊρότζ θεωρείται αχυράνθρωπος»Ο ρεπόρτερ Μουσκρόν της Derniere Heure, Τόμας Βαν ντεν Μπριλ τονίζει στο πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν θέλει να επενδύσει στον σύλλογο, έχοντας αναλάβει απλά «για να ευχαριστήσει τους φίλους του».

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μουσκρόν πριν από τέσσερις μήνες υποσχόμενος πως θα προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για την ενδυνάμωση του βελγικού συλλόγου.

Το φιλόδοξο πρότζεκτ του Ταϊλανδού επιχειρηματία δείχνει να αποτυγχάνει παταγωδώς με τον επικεφαλής της «Pan Asia» να μην δείχνει καμία διάθεση να ασχοληθεί με τα θέματα που «καίνε« την Μουσκρόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την συμπλήρωση έξι αγωνιστικών, η ομάδα των Κατράνη και Γκαλίτσιου βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος με μηδέν βαθμούς!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει ρίξει το βάρος του στον Παναθηναϊκό, σκοπεύοντας να απεμπλακεί άμεσα από την ηγεσία της Μουσκρόν, μολονότι ανέλαβε τον προηγούμενο Μάιο.

Ο Τόμας Βαν ντεν Μπριλ της εφημερίδας Derniere Heure, ο οποίος θεωρείται ως ο κορυφαίος ρεπόρτερ Μουσκρόν μίλησε στο gazzetta.gr για τον Ταϊλανδό επενδυτή επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τις προθέσεις του.

«Δεν ξέρω εάν τελικά εγκαταλείψει της προεδρία της Μουσκρόν, αλλά το θεωρώ πιθανό από την στιγμή που δεν έκανε τίποτα στην ομάδα!

Θεωρώ πως δεν θέλει πραγματικά να επενδύσει στη Μουσκρόν. Ανέλαβε τον σύλλογο για να ευχαριστήσει απλά τους φίλους του.

Οι οπαδοί τους Μουσκρόν τον θεωρούν ως αχυράνθρωπο. Ως κάποιον που κρύβεται πίσω από άλλους ανθρώπους. Φοβάμαι πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της Μουσκρόν στην πρώτη κατηγορία. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας είναι πολύ κακή».