Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βελγιο



Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Βελγίου και Τουρκίας: Ο Α.Ντε Κρόο βρέθηκε σε εκδήλωση που πρόσκειται στον Φ.Γκιουλέν

Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας για την παρουσία του Αλεξάντερ Ντε Κρόο στο δείπνο των μουσουλμάνων για το ραμαζάνι.



Σκάνδαλο στον βελγικό στρατό με επιθέσεις, απειλές και εκβιασμούς – Διαλύθηκε μία διμοιρία

Σκάνδαλο με επιθέσεις, απειλές και εκβιασμούς αποκαλύφθηκε ότι συνέβαινε στον βελγικό στρατό. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η υπουργός Άμυνας του Βελγίου Λουντιβίν Ντεντοντέρ ανέφερε ότι επρόκειτο για εξευτελιστική μεταχείριση, επιθέσεις, εκβιασμούς, απειλές μεταξύ στρατιωτών καθώς και πίεση που ασκούσαν οι στρατιώτες στους συνομηλίκους, αλλά και υποχρέωση να σιωπούν.



Οι Βέλγοι αγρότες ετοιμάζονται για την νέα «έφοδο» – Με χιλιάδες τρακτέρ θα κατακλύσουν τις Βρυξέλλες

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ευρώπη οι αγρότες.



Βέλγιο: Εντοπίστηκαν κουνούπια τίγρης – Εξαπλώνονται ραγδαία

Λόγω της κλιματικής αλλαγής το κουνούπι τίγρης εξαπλώνεται στην βόρεια Ευρώπη και δη στο Βέλγιο.

Πέρσι το κουνούπι τίγρης εντοπίστηκε σε 25 τοποθεσίες, ενώ για πρώτη φορά το κουνούπι αυτό εντοπίστηκε στις Βρυξέλλες και τη Βαλλονία του Βελγίου.



Κυκλοφοριακό χάος στο Βέλγιο από τον χιονιά

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε σήμερα σε πολλές πόλεις του Βελγίου εξαιτίας χιονόπτωσης, η οποία ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι. Παράλληλα χθες σημειώθηκαν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε πτήσεις, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του δικτύου rtl επικαλούμενη εκπρόσωπο του αεροδρομίου των Βρυξελλών.



Ο πρώην δικαστής της υπόθεσης «Qatargate» θα είναι υποψήφιος στις βελγικές βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο

Ο πρώην δικαστής της υπόθεσης «Qatargate», Μισέλ Κλεζ, θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στο Βέλγιο τον Ιούνιο του 2024. Ο 68χρονος Μισέλ Κλεζ παραιτήθηκε από την υπόθεση Qatargate τον Ιούνιο του 2023 για λόγους σύγκρουσης συμφερόντων, πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη και τώρα αποφάσισε να αναμειχθεί με τη βελγική πολιτική.