Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Χ.Τζόλης - Ετοιμάζουν προτάσεις ενόψει καλοκαιριούΟ Χρήστος Τζόλης αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν την περίπτωσή του ψηλά στην λίστα τους.

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, γίνεται «μάχη» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κλαμπ Μπριζ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως η Κλαμπ Μπριζ έχει ήδη κάνει προσφορά στον Δικέφαλο περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε από τους Θεσσαλονικείς, ζητώντας τουλάχιστον 15!

Φυσικά, στο κείμενο συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Μάικλ Κρμέντσικ καθώς οι Βέλγοι θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό «όπλο» στα χέρια τους σε περίπτωση που οι ασπρόμαυροι επιθυμούν να τον κρατήσουν και μετά το τέλος της σεζόν. 

Από πλευράς ΠΑΟΚ έχει γίνει σαφές πως ο παίκτης δεν πωλείται και από τη στιγμή που δεν υπάρχει και ο βραχνάς του FFP δεν τίθεται θέμα βιασύνης για την πώληση του Golden Boy, εφόσον δεν λάβουν στα χέρια τους πρόταση με ικανοποιητικά νούμερα.