Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μαντσεστερ γιουναιτεντ



Η πρώτη ανάρτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόκτηση του Κριστιάνο: «Δεν ήταν όνειρο»

Στη μεγάλη είδηση της χθεσινής ημέρας, της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε στην πρώτη ανάρτηση της ημέρας.

Έτσι έγραψε... «Καλημέρα... ΌΧΙ, δεν ήταν όνειρο», σχολιάζοντας την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας.

 



Στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Χ.Τζόλης - Ετοιμάζουν προτάσεις ενόψει καλοκαιριού

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν την περίπτωσή του ψηλά στην λίστα τους.



Έφτασε στον εισαγγελέα Σύρου ο Μαγκουάιρ! Απολογείται μετά τη σύλληψη του στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, απολογείται στον εισαγγελέα Σύρου, μετά τη σύλληψη του το βράδυ της Πέμπτης, στη Μύκονο, για επίθεση και βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικών.

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτή την ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης, με όλα τα βρετανικά μέσα να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην υπόθεση του Μαγκουάιρ.



Καζάνι που βράζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με το χειρότερο δυνατό κλίμα προετοιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (22:00) στην Αγγλία.



«Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε η Τσέλσι

Με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπάρκλεϊ, η Τσέλσι απαγόρευσε την πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2012 και με το τελικό 2-2 η ομάδα του Σάρι είπε την τελευταία λέξη, παραμένοντας αήττητη στη φετινή Premier League.



«Λύτρωση» στο 91' για τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδύνεψε με ήττα στο «Σέλχαρστ Παρκ», όμως τελικά έφυγε με τη νίκη απέναντι στην «αυτόχειρα» Κρίσταλ Πάλας, που δεν κατόρθωσε να προφυλάξει το υπέρ της 2-0!