Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Σούπερ ματς στη Νέα Σμύρνη - Ισοπαλία (1-1) για Πανιώνιο και Παναθηναϊκό



Πανιώνιος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος με μια υπέροχη κίνηση στο 71ο λεπτό, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάροντας εύστοχα. Ωστόσο αυτό το γκολ δεν στάθηκε ικανό για να δώσει τη νίκη στους  γηπεδούχους.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με ρυθμό όμως στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες άρχισαν να δείχνουν πιο κινητικές.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του όμως ο Παναθηναϊκός είχε τις δύο πρώτες καλές στιγμές με τους Μέστο και Μπεργκ να μην μπορούν να νικήσουν τον Γιαννιώτη.

Ο Μασούντ στο 63΄ ανάγκασε τον Βλαχοδήμο σε εξαιρετική επέμβαση ενώ στο 70' ο Βιγιαφάνες απείλησε με σουτ για να έρθει το γκολ του Πανιωνίου στην επόμενη επίθεση.

Πέντε λεπτά μετά ο Βλαχοδήμος σταμάτησε σε  τετ-α-τετ τον Μπεν και στο 78' ο Γιαννιώτης αρνήθηκε την ισοφάριση στον Βιγιαφάνες.

Στο 84' ο Ενγκόγκ είχε δοκάρι και τελικά ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ του Βιγιαφάνες μέσα από την περιοχή.

Νίκες για Ξάνθη και Λεβαδειακό

Σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 πήρε η Ξάνθη μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τριάδη στο 19ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λάζιτς τρία λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους.

Ο Παναιτωλικός μείωσε με πέναλτι του Ουάρντα στο 64’ όμως η Ξάνθη πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γιουνές στο 71΄να ευστοχεί από τα 11  βήματα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρότσα στο 86ο λεπτό.

Ανετη νίκη με σκορ 3-0 σημείωσε ο Λεβαδειακός επί του Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 72’ και στο 75’ ο Τόνι Σίλβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάντζιος στο 88ο λεπτό