Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

σουπερ



ΙΕΛΚΑ: μείωση 80% στην χρήση πλαστικής σακούλας στα σούπερ μάρκετ

Μεγάλη μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας στα σουπερμάρκετ τον πρώτο μήνα εφαρμογής της νέας σχετικής νομοθεσίας διαπιστώνει το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), παρατηρώντας πάντως ότι δεν επιτυγχάνεται ακόμα ο στόχος που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για 90 λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς κατά κεφαλήν το αργότερο στις 31 Δεκεμβρίου 2019.



«Αγκαλιά» με το Super Cup η Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά το Ευρωπαϊκό Super Cup, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κατακτήσει και το αντίστοιχο τρόπαιο «εντός των τειχών» μετά το εμφατικό πέρασμά της από το «Νόου Καμπ» επί της Μπαρτσελόνα με 3-1!



Αιφνιδιαστικό λουκέτο αλυσίδας super market στη Βόρεια Ελλάδα

Tα προβλήματα αφερεγγυότητας που κατά κοινή ομολογία ήταν λίγο ή περισσότερο γνωστά στην αγορά, οδήγησαν τα στελέχη της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας, Βασίλαγας 3Β Markets, με την επωνυμία ΥΙΟΙ Κ ΒΑΣΙΛΑΓΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., να κατεβάσουν ρολά στην επιχείρηση και να φύγουν αιφνιδίως στο εξωτερικό.



Ο σκληρός ανταγωνισμός θα ωφελήσει τους καταναλωτές: Γενναίες προσφορές από τα σούπερ μάρκετ

Τα «τύμπανα του πολέμου» στο λιανεμπόριο τροφίμων ήχησαν, και τα αντίπαλα στρατόπεδα πήραν θέσεις μάχης. Η πλήρης επαναλειτουργία των καταστημάτων του Μαρινόπουλου από τον Σκλαβενίτη εκτιμάται πως θα πυροδοτήσει μια άνευ προηγουμένου σύρραξη στον χώρο των σούπερ μάρκετ, με επίκεντρο τις τιμές και έπαθλο την πίτα των 10 και πλέον δισ. ευρώ.



Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στους Αγίους Αναργύρους

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους στη γύρω περιοχή.



Πύργος: Καiγονταν οι αποθήκες σούπερ μάρκετ και έκλεβαν από μπροστά

Φωτιά μικρής κλίμακας σε μετασχηματιστή εκδηλώθηκε το βράδυ στις αποθήκες αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στην περιοχή Χαλικιάτικα, στον Πύργο Ηλείας.

Άμεσα στον χώρο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις και αστυνομικοί. Η φωτιά ευτυχώς δεν πήρε εκτάσεις στην αποθήκη με τα τρόφιμα και περιορίστηκε στον χώρο των ηλεκτρικών πινάκων και στα κιβώτια καλωδίων.