Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

«Αγκαλιά» με το Super Cup η Ρεάλ Μαδρίτης



Μετά το Ευρωπαϊκό Super Cup, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κατακτήσει και το αντίστοιχο τρόπαιο «εντός των τειχών» μετά το εμφατικό πέρασμά της από το «Νόου Καμπ» επί της Μπαρτσελόνα με 3-1!

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στη Βαρκελόινη στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αρνείται να χάσει οποιοδήποτε τρόπαιο έχει μπροστά της, καθώς μετά τη νίκη της επί της «αιωνίου» αντιπάλου της εκτός έδρας έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει και αυτό τον τίτλο, μιας και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Πικέ στο 50΄. Η είσοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 58΄ άλλαξε τα δεδομένα του ματς και παρά την ισοφάριση του Μέσι με πέναλτι στο 77΄, ο Πορτογάλος «χτύπησε» στο 80΄ με φοβερό σουτ (2-1). Το γκολ που ουσιαστικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς, πέτυχε ο Ασένσιο στο 90΄ με νέα «οβίδα»... αλά Ρονάλντο.

Ο σούπερ σταρ των «μερένγκες» αποβλήθηκε στο 82΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για θέατρο), παρ΄ όλα αυτά, ακόμη και με 10 παίκτες οι Μαδριλένοι όχι μόνο δεν ισοφαρίστηκαν, αλλά πέτυχαν και τρίτο τέρμα.