Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σκίμπε: Καμία προτίμηση για τον αντίπαλο



Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα μπαράζ και γενικά με την πορεία της Εθνικής ομάδας στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 εμφανίστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία προτίμηση για τον αντίπαλο της «γαλανόλευκης» στους αγώνες του Νοεμβρίου: «Είχα καλό προαίσθημα γιατί είχαν προηγηθεί τα φιλικά σε Αυστραλία και Ολλανδία όπου τα είχαμε πάει καλά», είπε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε:

«Ο στόχος μας ήταν να βρούμε τον δρόμο για να πάμε στηω Ρωσία και έχουμε ακόμη αυτή τη δυνατότητα. Εάν δεν παίξεις ως ομάδα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Πιστεύω ότι τα έχουμε πάει καλά μέχρι τώρα και θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε και το εισιτήριο στα μπαράζ», πρόσθεσε.

Κατέληξε λέγοντας: «Η πορεία μας ήταν πάρα πολύ καλή. Μπορούμε να θυμηθούμε ακόμη και το ματς με την Εσθονία, όμως κι ο ένας βαθμός αποδείχτηκε σημαντικός για την κατάταξη. Δεν έχω κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο που θα κληρωθούμε στα μπαράζ. Είμαι χαρούμενος για το ότι βρισκόμαστε εδώ και θα περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να μάθουμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε».