Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πρίγιοβιτς: Γυρνάω Θεσσαλονίκη



Κάθε ώρα που περνά όλο και κάτι αλλάζει στο σίριαλ «Πρίγιοβιτς και πετροδόλλαρα».

 

Ο ΠΑΟΚ είχε χορηγήσει διήμερη άδεια στον Σέρβο επιθετικό για το Σαββατοκύριακο και εκείνος βρέθηκε στο Ντουμπάι, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι, ώστε όταν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή να απέμενε μόνο η ανακοίνωση από την Αλ Ιτιχάντ.

Όμως, η άδεια του «Πρίγιο» τελείωσε και το μήνυμά του προς την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ήταν ξεκάθαρο: «Γυρίζω Θεσσαλονίκη...». Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει, η πρόταση είναι εκεί και περιμένει και με την επιστροφή του στην Ελλάδα εκείνος θα έχει ένα τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού με τον Ιβαν Σαββίδη.

Μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε μια μεταγραφή που δείχνει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί; Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Γιατί και η Αλ Ιτιχάντ πιέζει για να γίνει άμεσα η μεταγραφή, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να ξέρει τι θα γίνει, ώστε να προχωρήσει στον αντικαταστάτη του Σέρβου, σε περίπτωση πάντα που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πώς όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη στιγμή που η Αλ Ιτιχάντ πληρώνει την ρήτρα; Γιατί πολύ απλά οι Σαουδάραβες δεν δίνουν εφάπαξ το πόσο, αλλά σε δόσεις. Και αν η Αλ Ιτιχάντ αποφάσιζε να «σφραγίσει» τη μεταγραφή -σύμφωνα με τον τρόπο που θέλει (δηλαδή σε 4 δόσεις)- ο «δικέφαλος» θα πήγαινε στη FIFA για να δώσει τη λύση. Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία δεν το έκανε και θα περιμένει και αυτή το ραντεβού που θα έχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Σαββίδη...