Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ποιους «τελειώνει» ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό



Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός στο τελευταίο του φιλικό πριν τα προκριματικά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία ενόψει της συνέχειας.

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες των πρωταθλητών που παρουσιάστηκαν σχεδόν αδιάφοροι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ άλλοι έδειξαν πως δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Η εικόνα του Ολυμπιακού και το τελικό σκορ εκνεύρισε αφάνταστα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος απογοητεύτηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ήταν τόσα πολλά τα νεύρα του αφεντικού της ομάδας που έδωσε αμέσως εντολή στους συνεργάτες του μετά το παιχνίδι να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου.

"Όσοι δεν μπορούν, να φύγουν", ήταν το σκληρό μήνυμα του προέδρου των πρωταθλητών και πλέον αναμένεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες τόσο των αποχωρήσεων όσο και των αφίξεων. 

Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι θα τελειώσουν οι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του της φανέλας του Ολυμπιακού, μετά από υπόδειξη του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος επίσης εμφανίστηκε εξορισμένος με την απόδοση των παικτών του. 

Παράλληλα, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση θα τρέξει το πλάνο των μεταγραφών, καθώς είναι πλέον δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται προσθήκες σε αρκετές θέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει αλλαγή στο σχεδιασμό μετά τα όσα είδαν οι άνθρωποι του συλλόγου στο Περιστέρι. 

Πάντως, είναι σίγουρο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να γίνουν δεδομένα τρεις δυνατές κινήσεις σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση, για τις οποίες θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.