Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

μαρινάκηςΜαρινάκης: Ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων

«Αυτό που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κίνηση, το ότι έφερε το κατηγορητήριο, είναι μόνο στο μυαλό του. Είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Υπάρχει μια διαδικασία που προβλέπει το σύνταγμα της χώρας. Ο κανονισμός του κοινοβουλίου. Η σύνταξη κατηγορητηρίου.Παύλος Μαρινάκης: «Δεν θα γίνει το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης γνωστοποίησε σήμερα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί στις ΗΠΑ για την καθιερωμένη εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.«Καρφιά» Π.Μαρινάκη για Χ.Σπίρτζη: «Εκ του ασφαλούς κινήθηκε γιατί ξέρει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να σχολιάσει την επιστολή του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία ζητεί την ενεργοποίηση του άρθρου 86 του Συντάγματος παρ. 5 για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη.Στον Βαγγέλη Μαρινάκη οι τίτλοι της «Ελευθεροτυπίας»

Η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη αγόρασε τα σήματα της «Ελευθεροτυπίας», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και της ιστοσελίδας enet στον σημερινό πλειστηριασμό.

Στον πλειστηριασμό που έγινε σήμερα το πρωί η εταιρεία του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού πλειοδότησε με προσφορά 8 εκατ. ευρώ, παίρνοντας τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας.Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια: Στα λόγια προοδευτικός, στην πράξη εκπρόσωπος του αναχρονισμού

Στα λόγια προοδευτικός, στην πράξη εκπρόσωπος του πιο γνήσιου αναχρονισμού» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του briefing σχετικά με τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη πως το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Ο Π.Μαρινάκης παραδέχτηκε πως ο Μ.Χρυσοχοΐδης έγινε ξανά υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ γιατί δεν υπάρχει άλλος

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε για την επιλογή και πάλι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επί της ουσίας απάντησε πως… δεν υπάρχει κάποιος άλλος στη ΝΔ για να κάνει την  «δουλειά».