Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παπανικολάου: Μας προσγείωσε η «σφαλιάρα» με τη Γαλλία



O Κώστας Παπανικολάου εξήρε την προσπάθεια των παικτών που έπαιξαν στα προηγούμενα «παράθυρα», αλλά και τη σημασία της… σφαλιάρας από τη Γαλλία, που, όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, αφύπνισε την Εθνική.

«Έγινε μία σπουδαία δουλειά, συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, για να μας φέρει στο Παγκόσμιο, εκεί που αρμόζει στην Ελλάδα να είναι. Αυτό που με κάνει σαν Κώστα ακόμη πιο χαρούμενο είναι ότι συνεχίζουμε την δουλειά των παιδιών που έφεραν την ομάδα ως εδώ. Όποιος έχει φορέσει αυτή τη φανέλα έστω και μία μέρα, έχει μερίδιο. Σκοπός μας είναι πάντα να κρατάμε την Ελλάδα ψηλά. Το έκαναν τα παιδιά στα προηγούμενα ματς, το κάναμε κι εμείς τώρα. Δεν είμαστε εμείς οι ήρωες ή οι μάγκες, δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά τα παιδιά γιατί έδωσαν όλο τους το “είναι”. Nιώθαμε σαν να παίζαμε… 20 παίκτες σήμερα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο ματς, όπως και όλη η εβδομάδα της προετοιμασίας. Προσπαθούσαμε να βρεθούμε. Η συγκέντρωση, όμως, μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας έκαναν να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με τη Γαλλία, δεχθήκαμε μία σφαλιάρα που μας έκανε όλους να προσγειωθούμε. Σήμερα, από τη στιγμή που ελέγξαμε τα ριμπάουντ και το αμυντικό κομμάτι, κάναμε τη δουλειά μας. Ο Θανάσης έκανε σπουδαία δουλειά στον Μπογκντάνοβιτς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Βάλαμε και μεγάλα σουτ».