Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εθνική ομάδα



Παρουσία του Γιάννη Βρούτση η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ανδρών του πόλο πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρων, πριν την αναχώρησή της για την Κροατία, όπου την Πέμπτη (4/1) αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο κ.



Μουντομπάσκετ 2019: Ήττα που σήμανε το καμπανάκι κινδύνου της Ελλάδας από την Βραζιλία

Η Εθνική ομάδα ήταν κακή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μοιραία ηττήθηκε από την Βραζιλία με στην 2η αγωνιστική του Μουντομπάσκετ 2019 με 79-78.



Yahoo: Καλύτερος παίκτης στο Μουντομπάσκετ ο Αντετοκούνμπο – Εκτός βάθρου η Ελλάδα

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρεί το Yahoo ως τον κορυφαίο παίκτη που θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Κίνας αλλά δεν δίνει στην Ελλάδα πολλές πιθανότητες για να ανέβει στο βάθρο.



Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική ομάδα

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης με την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποδεικνύεται σύντομη καθώς καθοδήγησε την Εθνική Ελλάδος μόλις σε επτά παιχνίδια όπου είχε δυο νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.



Πανό «έπος» στο Φινλανδία - Ελλάδα! Το μήνυμα του Έλληνα στη μάνα του - Δείτε ΦΩΤΟ!

Μια απίστευτη εικόνα από την κερκίδα της Ελλάδας στη Φινλανδία κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, αφού ένας από τους λίγους Έλληνες οπαδούς που βρίσκονται στο γήπεδο, έστειλε... επικό μήνυμα πίσω στην πατρίδα.



Παπανικολάου: Μας προσγείωσε η «σφαλιάρα» με τη Γαλλία

O Κώστας Παπανικολάου εξήρε την προσπάθεια των παικτών που έπαιξαν στα προηγούμενα «παράθυρα», αλλά και τη σημασία της… σφαλιάρας από τη Γαλλία, που, όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, αφύπνισε την Εθνική.